• Ploegfoto U16 met nieuwe tenues

    Alle ploegfoto's zijn zichtbaar in onze gallery
  • Heren 1

    Alle ploegfoto's zijn zichtbaar in onze gallery
  • Noteer volgende data in je agenda
  • 27 mei 2023 : 3X3 voor alle leeftijden - Reis rond de wereld voor de allerjongste
  • 27 mei 2023 : Clubdag BBQ
  • 14 tot 18 augustus 2023 : Basketball Camp


Kennismaking met onze nieuwe kledingsponsor FURBO


november 11, 2022
Hustle Air – One team – One family - One outfit

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Wij hebben het genoegen jullie mee te delen dat onze club in zee is gegaan met een nieuwe hoofd- & kledingsponsor, namelijk de firma FURBO. Deze firma is gespecialiseerd in training & consulting en biedt opleidingen aan in diverse vakgebieden in Antwerpen, Gent en Aartselaar. In hun aanbod zitten logistieke en veiligheidsopleidingen maar u kan ook bij hen terecht voor EHBO, VCA, blusopleidingen en veel meer. Eveneens kan u bij FURBO Legal terecht voor al uw juridisch advies en HR-vragen.  Ze zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven en indien gewenst kunnen ze op maat worden gemaakt specifiek gericht op de wensen van het bedrijf. Surf gerust naar https://www.furbo.be/nl/home/index.htm, daar vinden jullie alle gegevens terug over onze nieuwe sponsor.


Het bestuur is dan ook heel blij te kunnen samenwerken met Ronald en Ellen, deze deal bezorgt onze club de kans om al haar leden met één en dezelfde look naar de andere wedstrijdvelden te sturen. Gedaan met de diverse verschillende tenues, gedaan met de verschillende shirtreclames ..., we gaan voor uniformiteit want tegelijkertijd zijn we (zoals reeds meegedeeld) ook scheep gegaan met een andere kledingleverancier.

Wat houdt dit in voor de club?

Dit is een heel grote verandering want alle ploegen (van de U8 tot en met de seniors) zullen ineens volledig worden gerestyled. Alle spelers krijgen naast spiksplinternieuwe wedstrijdtenues ook nog eens shooting shirts EN daarbovenop nog eens een hoodie (net als alle coaches). We zijn fier om op deze manier onze leden de wijde wereld in te sturen om de naam van onze sponsor overal, niet enkel in baskethallen maar ook in het ganse (buiten)land, bekend te maken bij het grote publiek.

We menen dat dit ook een extra stimulans mag zijn voor alle spelers om zich extra in te zetten om de naam van onze nieuwe sponsor FURBO en onze club dik in de verf te zetten.

Dit is een heel mooie deal voor Aartselaar BBC en we hopen op een lange en vruchtbare samenwerking met FURBO.

Bedankt Ronald & Ellen.

Hustle Air – One team – One family - One outfit

Volgende wedstrijdengeen volgende wedstrijdonze sponsors